Skip to content
puncte
  • #

Trimite marturia ta

Csiszer Ianyika

Am avut ghinionul sa cad intr-un canal fracturandu-mi coloana de la T6 la T12 cu fragmente , dar spre norocul meu am fost transportat la Casa Austria unde la doua saptamani de la operatie am putut sa merg pe picioarele melefara ajutor.
Pot spune ca tot personalul s-a comportat exemplar, un lucru rar intalnit in Romania si tin sa le multumesc pe aceasta cale tuturor medicilor , asistentelor si in mod special doamnei doctor Mihoc Cristina pentru profesionalismul de care au dat dovada.

Franti Cornel

Multumesc d-lui doctor Vlad Bloanca pentru solicitudinea si competenta cu care am fost tratat si in urma careia policele meu de la mana dreapta a fost recuperat in intregime.Ma simt ca nou.Multumesc intregului colectiv pentru tot ceea ce ofera in materie de medicina moderna in Romania.Multumesc sefilor de sectie fata de care pot spune :”Da,se poate si la noi”.Si nu in ultimul rand multumesc doctoritei rezident Cornelia Morohai, care a facut parte din colectivul care m-a operat.Tuturor celor de la Casa Austria multa sanatate si Dumnezeu sa binecuvanteze  munca dvs.

Ghinescu Luca Nicolae

Multumesc d-le Lec.Univ.Dr.Med CRAINICEANU ZORIN si d-ra Medic resident MOROHAI CORNELIA ptr.profesionalismul si devotamentul aplicat in tratarea mea.D-zeu sa va binecuvinteze sa va dea sanatate si impliniri,succese in activitatea desfasurata.Va doresc un CRACIUN FERICIT! Cu respect LUCA GHINESCU.

B. D.

Motrescu Olena!!!
Un Om ,un Om si inca un Om…si apoi un medic.Un adevarat doctor care lucreaza cu inima si care nu asteapta nimic in schimb.
Multumesc dr.MOTRESCU OLENA!

Franti Cornel

Multumesc lui Dumnezeu ca m-a indrumat spre dvs.Deasemni multumesc dlui Dr. Vlad Bloanca pentru competenta si seriozitatea cu care mi-a tratat rana pe care am avut-o la policele mana dreapta ,cu metacarpulș sectionat.Multumesc d-nei dr.Caizer pentru solicitudinea cu care s-a ocupat de mine.Multumesc intregului colectiv de la Casa Austria pentru tot ce au facut pentru mine.Dumnmezeu sa va binecuvanteze.

 

Jurmescu Nicoleta

Mii de multumiri domnului dr.ZORIN CRAINICEANU si echipei sale, care m-a operat la san acum cateva zile!

Florea Andreea

Mulțumesc domnului Dr ZORIN CRAINICEANU
și echipei (Simona Mitroi, Vlad Bloanca, Mirela Sarandan, Alina Cradigati, Cristina Stanea, Anda Radulescu, Dana Neagu, Alex Pescan)
Îl recomand cu încredere,am fost operata la san și domnul doctor Crainiceanu a mai adaugat o reusita.
Un adevărat profesionist și în timpul în care am fost la Casa Austria am văzut ca este devotat si pasionat,mă facut sa zâmbesc si dacă am ajuns la dansul totul o sa fie bine!

PS: Domnul doctor răspunde pacienților

Teodor Teuca

In urma cu mai multi ani am suferit un accident de munca, in urma caruia am suferit arsuri si am fost internat la Casa Austria.
Aici am fost tratat de catre d-nul Doctor Zorin Crainiceanu care a dat dovada de profesionalism, fara a-mi ramane urme dupa tratament.
L-am intalnit pe d-nul doctor in aceste zile si am simtit nevoia sa-i multumesc si pe aceasta cale pentru ceea ce a facut pentru mine.

Georgevici Nicolae fotbalist si antrenor

Multumesc intregului colectiv medical de la Casa Austria si in special D-nei doctor Georgeana Prilipceanu. Multă seriozitate, promptitudine, profesionalism, înțelegere si omenie.

Vio Tarau

Doresc pe aceastå cale så aduc din nou multumiri dl.doctor Zorin Cråiniceanu pentru pentru felul in care am fost tratat acum 3 ani,cat si pentru felul, promptitudinea si profesionalismul cu care a tratat-o pe prietena mea care avea nevoie de o interventie in regim de urgentå.
Mii de multumiri.