Skip to content
puncte
  • #

Aprilie 2012, al VII-lea Simpozion organizat de colectivul clinicii

Continuând tradiţia, şi în 2012 colectivul Clinicii de Chirurgie Plastică – Casa Austria Timişoara va fi gazda unor manifestări ştiinţifice atractive.

În perioada 26-28 aprilie va fi organizat al VII-lea Simpozion Internaţional de Chirurgie Reconstructivă şi Estetică a Sânului şi Feţei, TIMBFRAS.

 


Reconstrucţia sânului postmastectomie
este o procedură larg acceptată, dar mult prea puţin utilizată în România. Trebuie continuate eforturile de a oferi tot mai mult această opţiune pacientelor noastre, printr-o abordare multidisciplinară a acestei patologii. Obţinerea simetriei cu sânul controlateral se înscrie în domeniul mai larg al chirurgiei estetice.

O altă temă principală a simpozionului este chirurgia reconstructivă şi estetică a feţei, domeniu foarte dinamic şi de mare interes pentru mai multe specialităţi chirurgicale care au în sfera de preocupări această regiune cu o importanţă funcţională şi socială deosebită.

Prestigiul şi experienţa lectorilor invitaţi se vor îmbina armonios cu dorinţa de cunoaştere a celor aflaţi la început de drum în aceste domenii, atât în cursul prezentărilor şi discuţiilor teoretice cât şi a intervenţiilor chirurgicale transmise în direct de la Clinica Brol.

Președintele Simpozionului, Prof. Dr. Tiberiu Bratu, îşi exprimă convingerea că întrunirea din 2012 de la Timişoara se va bucura de acelaşi succes ca şi precedentele manifestări.

 

Detalii despre simpozion vezi aici