Skip to content
puncte
  • #

Trimite marturia ta

Cornelia Mihaela Coada

Astazi s-a implinit exact 1 an de cand dl. dr.Crainiceanu Zorin m-a operat de melanom malign stadiul II. Un medic prin mainile caruia lucreaza Dumnezeu! Va multumesc pentru tot! Multumesc, de asemenea, d-nei dr. Alina Cradigati pentru ca m-am reintors la cei dragi! Multumesc tuturor celor care i-au asistat pe acesti doi medici minunati!Fiti binecuvantati!

Elena Todor

Multumesc D.lui Dr Crainiceanu Zorin pt reusita operatie de tunel carpian, dupa 2 luni deja ma simt foarte bine si nu mai simt arsuri. Este un medic deosebit si profesionit!

Brumar Daniela

Multumesc din suflet D-lui Dr. Crainiceanu Zorin. Un doctor de exceptie care are intotdeauna timp si intelegere pentru pacientii lui. Iar eu am un rezultat care excede asteptarile mele, nu mi-as fii putut dori nimica mai mult, absolut perfect. Un doctor cu maini magice.

Familia TORJ

Multumesc, multumesc din suflet D-lui doctor Zorin Crainicianu si echipei sale. Un doctor cu maini si suflet de aur care nu asteapta nimic  in schimb. Dumnezeu sa le dea  sanatate si putere de munca.

Poenaru Viorica

Am fost operata de domnul dr.Crainiceanu pt.sindrom tunel carpian in stadiu avansat,mana dreapta.Recuperarea merge bine si tin sa multumesc domnului doctor pentru profesionalism si onestitate.
Cu respect. 

Bodnariu Rodica

Multumesc  domnului doctor Gheorghe Noditi si medicului rezident Cristiana Mursoi pentru operatia efectuata care ma scapat de dureri, Dumnezeu sa le dea sanatate si multa putere de munca

C. P.

Am fost operata de sindrom tunel carpian acum 5 luni,de dl dr.CRAINICEANU ZORIN si rezidenta  dumnealui dr.CORNELIA MOROHAI.Operatia a fost foarte reusita.Nu mai am dureri si amorteli pe mina respectiva.DUMNEZEU sa le de a multa sanatate si reusite cit mai multe.

Moica Afilon

Soția mea este internata la d.na DR. DACIANA GRUJICI și a fost operată de colectivul condus de distinsa DOAMNĂ.
Un medic și UN OM desăvârșit.O grijă deosebită față de pacienți,atentă la suferințele lor,blândă și afectuoasă.Aveam impresia că suferă odata cu pacienții.Cuvinte de mulțumire întregului colectiv condus de dânsa ; medicul rezident,asistente,surori ,infermiere etc.Totodată aduc mulțumiri tuturor cetățenilor austrieci pentru contribuția financiară la construcția și funcționarea acestui spital.Multă sănătate tuturor si ” LA MULȚI ANI ! ”

B. M.

Multumesc din suflet DL.doctor Zorin Crainicianu si echipei sale. Un doctor cu maini de aur care nu asteapta nimic  in schimb.Dumnezeu sa le dea  sanatate si putere de munca sa ajute toate femeile  care au nevoie de ajutor,asa cum am avut si eu.Doamne Ajuta. 

Csiszer Ianyika

Am avut ghinionul sa cad intr-un canal fracturandu-mi coloana de la T6 la T12 cu fragmente , dar spre norocul meu am fost transportat la Casa Austria unde la doua saptamani de la operatie am putut sa merg pe picioarele melefara ajutor.
Pot spune ca tot personalul s-a comportat exemplar, un lucru rar intalnit in Romania si tin sa le multumesc pe aceasta cale tuturor medicilor , asistentelor si in mod special doamnei doctor Mihoc Cristina pentru profesionalismul de care au dat dovada.