Skip to content
puncte
  • #

Eveniment stiintific la Timisoara – TIMBFRAS 2012

În 26-27 aprilie a avut loc TIMBFRAS 2012, al VII-lea Simpozion Internaţional de Chirurgie Reconstructivă şi Estetică a Sânului şi Feţei de la Timişoara.

Deschiderea lucrărilor a fost marcată de mesajul adresat chirurgilor plasticieni de către Ministrul Sănătăţii din România, precum şi de prezenţa rectorului Universităţii de Medicină şi Farmacie Victor Babeş, prof. Dr. Marius Raica.


Lectori de prestigiu din ţară şi din străinătate şi-au împărtăşit cu toţi participanţii experienţa în domeniu, în cadrul unui program diversificat, interactiv, care a inclus prelegeri, mese rotunde, discuţii antrenante şi cursuri practice.

Spaţiul rezervat expozanţilor a fost folosit la capacitate şi a atras numeroşi vizitatori, care au putut evalua şi comanda sau achiziţiona o gamă variată de echipamente şi materiale medicale.

Cei peste 130 de participanţi la lucrări au avut şi numeroase ocazii informale de a discuta aspecte legate de practica profesională şi a dezvolta noi relaţii interpersonale cu ocazia pauzelor dintre sesiunile ştiinţifice şi a celor două cine colegiale.

_

Va asteptam la TIMBFRAS 2013 !