Skip to content
puncte
  • #

Oportunitate pentru medicii de medicina generala

Clinica de Chirurgie plastică, CASA AUSTRIA, deschide perspective noi pentru medicii de medicină generală.

Având ca scop creșterea calității serviciilor medicale oferite pacienților noștri, dorim să implementăm un nou model de activitate. Oferta se adresează tinerilor medici de medicină generală, de la care așteptăm să contribuie la activitatea medicală din clinică pe specificul pregătirii lor profesionale.

Activitatea se va desfășura pe baza unui contract de voluntariat (cu ALP de la Colegiul medicilor) pe durată determinată, constituind o ocazie pentru aplicarea practică a cunoștințelor dobândite în timpul rezidențiatului, pentru creșterea nivelului de pregătire și a experienței în domeniu, la o categorie specială de populație – pacienții chirurgicali.

Experiența dobândită va fi utilă pentru dezvoltarea profesională ulterioară, fie la nivel de cabinet medical individual sau la angajarea într-o unitate sanitară de stat sau privată, din România sau din străinătate. La finalizarea contractului se vor elibera scrisori de recomandare, care să documenteze in curriculum vitae activitatea desfășurată în clinică.

Pentru detalii și înscrieri, sunați la +40742 089 095 sau trimiteți un e-mail pe adresa office@chirurgieplasticatimisoara.ro