Skip to content
puncte
  • #

Regal de colinde la „Casa lui Mos Crăciun” in holul „Casei Austria” al Clinicii de Chirurgie Plastica si Reparatorie a SCJUT

Clinica de Chirurgie Plastică și Reparatorie a Spitalul Clinic Județean de Urgență „Pius Brînzeu” din Timișoara – SCJUT încheie anul 2022 în notă festivă.

Joi, 22 decembrie, începând cu ora 11:00,
în holul „Casei Austria” vor răsuna colinde clasice românești.
Astfel, Clinica de chirurgie plastică și reparatorie a SCJUT va fi, preț de câteva ceasuri, scena unui  regal de colinde și dansuri tradiționale românești. 

Elevi ai Liceului de Artă „Ion Vidu” Timișoara, ansamblul folcloric și secțiile muzicale vocală și canto, vin să colinde angajații clinicii și familiile acestora, invitați în fiecare an la bradul de Crăciun.

Este tradiția medicilor din Chirurgie Plastică ca Moșul să fie generos cu copiii tuturor angajaților și, astfel, cei mici au prilejul să vadă locul unde părinții lor petrec mare parte din timp.

Prof. dr. Zorin Crăiniceanu, șeful Clinicii, și echipa sa mențin obiceiul încă din anul anul 2009, an din care copiii au dat Casei Austria numele de „Casa lui Moș Crăciun”. Darurile vor fi împărțite de un Moș Crăciun „autentic”, se arată într-un comunicat de presă transmis redacției.

Aparitii in presa:

Viata Medicala

Sursa de Vest

Ziua de Vest